Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@11:02:06 GMT

ردیابی الکترونیکی گردشگران؛ راه‌حلی برای دور زدن کرونا

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۷۹۷۹۵

ردیابی الکترونیکی گردشگران؛ راه‌حلی برای دور زدن کرونا

قبرس با ردیابی الکترونیکی گردشگران امیدوار است محدودیت‌های کرونا را دور زده و گردشگران را به این کشور بازگرداند.

مهدی عباسی ـ کارشناس گردشگری ـ با مرور تجربه برخی کشورها در دوران کرونا برای جذب گردشگری به مدل قبرس که به تازگی اجرا شده است، اشاره کرد و به ایسنا گفت:  قبرس شمالی مدلی از سیاحت را با عنوان «گردشگری محدود» به گردشگران ارائه کرده که امکان می‌دهد بدون خروج از هتل، تعطیلات امن داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدل نظارت بر گردشگران توسط مچ‌بندهای الکترونیکی انجام خواهد شد. در اولین پرواز چارتری سازمان‌یافته برای گردشگریِ محدود، ۱۵۱ مسافر به این شیوه به قبرس شمالی سفر کردند.

او افزود: این مدلی که در قبرس شمالی عنوان «مدار محدود» را گرفته است، در قالب پروژه «ایمن بمان» در سراسر کشور طراحی و اجرا شده است. در این مدل مچ‌بندهای الکترونیکی برای گردشگران استفاده می‌شود. درخواست برای استفاده از مچ‌بند الکترونیکی برای مسافرانی که از مسیر هوایی وارد «لفکوشا»، پایتخت قبرس شمالی می‌شوند به وزارت بهداشت این جمهوری ارسال شده تا در آینده نزدیک اعمال شود.

عباسی ادامه داد: گردشگران ورودی به قبرس شمالی بعد از عبور از  چک پلیس، به غرفه‌های مخصوص هدایت شده تا اپلیکیشنی را روی تلفن‌های همراه خود نصب و فرم‌های اطلاعات را تکمیل کنند. پس از اتمام مراحل لازم، مچ‌بندها روی دست مسافران نصب می‌شود.

 این کارشناس گردشگری گفت: مچ‌بندهای الکترونیکی مورد استفاده را می‌توان با برنامه‌هایی کنترل کرد که روی تلفن‌های هوشمند گردشگران نصب شده است. گردشگرانی که با مچ‌بند الکترونیکی وارد قبرس شمالی می‌شوند به ازای هر دستبند مبلغ ۷۵۰ لیر پرداخت می‌کنند، اما در پایان قرنطینه ۳۵۰ لیر هزینه آن بازپرداخت می‌شود.

دولت قبرس پیش‌تر برای نجات اقتصاد گردشگری خود بسته‌های تشویقی دیگری طراحی کرده بود؛ در تابستان گذشته همزمان با آغاز فصل سفر اعلام شد اگر گردشگران در جریان سفر به قبرس به ویروس کرونا مبتلا شوند، هزینه اقامت، درمان و تغذیه آن‌ها بازگردانده می‌شود و آن‌ها فقط باید خرج بلیت برگشت و انتقال به فرودگاه را از جیب خودشان بدهند.

قبرس شمالی که با احتیاط مرزهایش را به روی برخی کشورها باز کرده، سال گذشته بیمارستان یک‌صدتخت‌خوابه‌ای را به‌طور ویژه برای گردشگرانی که معلوم شود به کرونا مبتلا هستند، اختصاص داد.

در سال ۲۰۱۹ سهم گردشگری از تولید ناخالص داخلی قبرس حدود ۱۵ درصد بود، به همین دلیل دولت این کشور تلاش می‌کند گردشگران را دوباره به قبرس برگرداند.

ردیابی الکترونیکی گردشگران طرحی است که همزمان با همه‌گیری کرونا در کشورهای دیگر از جمله مالزی، سنگاپور، تایلند، عمان و عربستان (برای زائران) نیز تجربه شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري مچ بند الکترونیکی قبرس کروناویروس همه باهم علیه کرونا قبرس شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۹۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از فارس؛ کپر جودکی روستایی که لک‌لک‌های عاشق آن را به منطقه ویژه گردشگری تبدیل کردند، لک‌لک‌ها در همه فصول سال در روستا حضور دارند و هیچگاه روستا را ترک نمی‌کنند.

کپرجودکی، روستایی در شهرستان بروجرد و در استان لرستان است، این روستا در دهستان همت‌آباد در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد، روستای کپر جودکی با تالاب بیشه دالان بروجرد همسایه است و این همسایگی باعث شده لک‌لک‌ها عاشق روستا و مردم خوب آن شوند.

مردم روستای کپر‌جودکی و ریش‌سفیدان، حضور لک‌لک‌ها را بیش از ۶۰ سال در روستا تایید می‌کنند، آنان لک‌لک‌ها را مایه برکت و آرامش و رونق برای روستا می‌دانند و مزاحمتی برای آنان ایجاد نمی‌کنند.

مردم روستا به خلق و خوی زندگی لک‌لک‌ها آشنا هستند و بسیاری از رفتارهای آنان را متوجه می‌شوند، مثلا پیرمرد روستایی می‌گفت: هنگامی که منقارشان را به هم زده و صدایی از آن درمی‌آورند، در حال ارتباط و صدا کردن جفت‌شان هستند.

اداره برق شهرستان بروجرد نیز سالهای گذشته در اقدامی جالب خطر برق گرفتگی را از لک‌لک‌ها دور کرد و با ایمن سازی تیرهای برق امنیت جانی لک‌لک‌ها را تضمین نمود.

شورای روستا نیز با همکاری خیرین و طبیعت‌دوستان در بالای تیرهای چراغ برق روستا صفحه‌های فلزی نصب کرد تا لک‌لک‌ها به راحتی بتوانند بر روی آن لانه سازی کنند.

در بهار که فصل تخم‌گذاری پرندگان است، لک‌لک‌های عاشق روستای کپرجودکی نیز در آشیانه‌های خود تخمگذاری کرده و جوجه لک‌لک‌های عاشق بسیاری را به دنیا می‌آورند.

خلاصه اینکه در این روزهای بهاری که سرسبزی و طراوت از دشت و کوه و جنگل می‌طراوت، روستای کپر‌جودکی منطقه گردشگری زیبایی است که لک‌لک‌ها میزبان گردشگران هستند، مردم روستا نیز با چهره‌ای گشاده و صمیمیتی وصف ناپذیر از گردشگران و طبیعت دوستان استقبال می‌کنند.

خلاصه اینکه لک‌لک‌ها با حضورشان در روستای کپر‌جودکی گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری از سراسر ایران را عاشق روستا کردند و باعث شناخته شدن آن در پهنه گردشکری ایران شدند.

دیگر خبرها

  • آنتالیا طی ۴ ماه از ۲ میلیون و ۶۶ هزار و ۹۶۲ گردشگر خارجی میزبانی کرد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • تمایل گردشگران عمانی به حضور در مازندران
  • استرداد کلاهبردار ۱۲۰۰ میلیارد ریالی به کشور
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • منطقه جهانی اورامان میزبان آیین سنتی کومسای می‌شود
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • نصب بیش از ٥٠ تابلوی دو زبانه راهنمای گردشگری در روستای پالنگان